Link Izračun kreditaIzračun depozita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Posodobitve Link m - Julij 2024

Na voljo je posodobljena, funkcijsko okrepljena verzija mobilne banke Link m

V Gorenjski banki postavljamo pričakovanja svojih komitentov v središče svojih prizadevanj pri razvoju storitev in produktov. Zato smo 30. julija 2024 lansirali posodobljeno, funkcijsko močno okrepljeno različico mobilne banke Link m, ki izpolnjuje zahtevne standarde sodobnih mobilnih bančnih aplikacij.

Napredno in preprosto upravljanje osebnih financ

Posodobitve prinašajo številne izboljšave, ki še dodatno krepijo vlogo naše mobilne banke pri učinkovitem in preprostem vsakodnevnem upravljanju osebnih financ:

  • Pregled ključnih informacij na prvi strani
    Na prvo stran mobilne banke smo dodali informacije, ki uporabniku podajajo jasno sliko o aktualnem stanju in aktivnostih na bančnem računu ter mu olajšajo razumevanje, kako lahko svoje finance oplemeniti ali si olajša njihovo upravljanje z dodatnimi bančnimi produkti.
  • Izboljšan pregled prometa
    Pregled prometa na bančnem računu smo izboljšali z možnostjo filtriranja transakcij ter seštevki razpoložljivega stanja, prilivov in odlivov na bančnem računu.
  • Izboljšana uporaba plačilnih nalogov in internih prenosov
    Plačilni nalogi po novem vključujejo različne možnosti, ki uporabniku olajšajo uporabo in mu zagotavljajo večji nadzor pri izvedbi naloga ali internega prenosa.
  • Olajšano deljenje informacij o računu
    Uporabnik lahko informacije o svojem bančnem računu pošlje enostavno prek sporočila in s tem zagotovi pravilnost posredovanih informacij.

Napotki za varno digitalno bančno poslovanje

Pri uporabi digitalnih bančnih storitev bodite vedno previdni in presodite varnost spletnih mest, ki jih uporabljate. Goljufi se zavedajo nepogrešljivosti spleta v vsakdanjem življenju in to tudi s pridom izkoriščajo.

Za vas smo pripravili nabor najpogostejših spletni prevar, ki se jim lahko z malo pozornosti izognete: Varno bančno poslovanje.

 

V primeru, da se vaša mobilna banka Link m ni avtomatično posodobila, lahko najnovejšo različico aplikacije prenesete sami:

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica