Link Izračun kreditaIzračun depozita Hitri kontakt Lokacije Klepet

Prenova Poslovalnice Ljubljana Center

V Gorenjski banki si nenehno prizadevamo za učinkovitejše in sodobnejše poslovanje ter smo zavezani k zagotavljanju vrhunskih bančnih storitev, prilagojenim vašim potrebam in pričakovanjem.

 

Celovito bomo prenovili Poslovalnico Ljubljana Center

Z veseljem vas obveščamo, da bomo 27. septembra 2024 pričeli s celovito prenovo Poslovalnice Ljubljana Center na Dalmatinovi ulici 4, s katero bomo izboljšali uporabniško izkušnjo, poslovalnico prilagodili potrebam sodobnega bančništva, poskrbeli pa bomo tudi za energetsko sanacijo.

Poslovalnica Ljubljana Center bo zaradi prenove zaprta od 27. septembra 2024 do predvidoma 30. novembra 2024.

 

Vabljeni v Poslovno enoto Dunajska vertikala

V času prenove Poslovalnice Ljubljana Center vas vljudno vabimo v Poslovno enoto Dunajska vertikala na Dunajski cesti 152, kjer vas od 8.30 do 12.30 ter od 13.30 do 16.30 z veseljem pričakujejo naši prijazni in strokovni bančni svetovalci. Svoje finančne storitve seveda lahko opravite tudi v vseh ostalih poslovalnicah Gorenjske banke.

 

Dostopnost bankomata in drugih bančnih storitev

Bankomat bo v času prenove prestavljen v bližnjo poslovno stavbo Forum Metalka na Dalmatinovi ulici 2a (dostop s ploščadi Ajdovščina), obiščete pa lahko tudi bližnji bankomat na Kongresnem trgu 6 oz. ostale bankomate Gorenjske banke.

Večino bančnih storitev lahko opravite tudi brez obiska poslovalnice, prek spletne banke Link, mobilne banke Link m in aplikacije Flik Pay.

Za dodatne informacije smo z veseljem na voljo na elektronskem naslovu info@gbkr.si ali telefonski številki 04 20 84 312.

 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in potrpežljivost med izvajanjem prenove. Verjamemo, da bodo izboljšave prinesle boljšo uporabniško izkušnjo in povečale vaše zadovoljstvo z našimi storitvami.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica