Link Izračun kreditaIzračun depozita Hitri kontakt Lokacije Klepet
E Faktoring

Digitalni faktoring

Podjetja se vse bolj odločajo za faktoring storitve, s katerimi si zagotovijo likvidnost, hitrejši denarni tok in konkurenčno prednost pri kupcih, katerim lahko ponudijo daljše plačilne roke, hkrati pa imajo terjatve zavarovane.

Vključene vse oblike faktoringa.

Celovita avtomatizacija procesov.

Celoten postopek lahko izvedete v nekaj minutah.

Namesto 5 dni zgolj 3 minute

Prek digitalne platforme E-faktoring omogočamo podjetjem urejanje odkupa terjatev 24 ur na dan vse dni v letu. Digitalni faktoring tako omogoča dnevno načrtovanje denarnih tokov, kar je še posebej uporabno pri načrtovanju tekočih obveznosti in posledično spoštovanju plačilne discipline.

Z aplikacijo E-faktoring podjetja v celoti avtomatizirajo poslovanje (uvoz faktur in pripravo dokumentacije), kar pomembno zmanjša količino ročnega dela, možnost napak in prihrani čas.

Postopek potrjevanja vseh strank – odstopnika, dolžnika in banke – poteka v celoti prek spletne aplikacije. Celoten postopek se posledično skrajša za več kot 50 odstotkov, kar pomeni, da stranke lahko posle, za katere se sicer potrebuje do 5 dni, izvedejo v 3 minutah.

Preprosto, transparentno, varno in udobno

E faktoring Gorenjska banka

E-faktoring je inovativna in zmogljiva digitalna platforma, ki je obenem preprosta za uporabo. Omogoča vam:

  • izpeljavo vseh oblik faktoringa,
  • dnevno načrtovanje denarnih tokov, kar je še posebej uporabno pri načrtovanju finančnih ter poslovnih obveznosti in posledično spoštovanju plačilne discipline,
  • avtomatiziran uvoz faktur in dokumentacije,
  • potrjevanje vseh strank prek aplikacije, kar postopek skrajša le na nekaj minut,
  • celoten pregled poslovanja z banko 24/7
  • hitro in preprosto obveščanje o vseh aktivnostih po elektronski pošti,
  • možnost poljubnega določanja dneva financiranja in prejemnikov obveščanja,
  • brezskrbno poslovanje v mednarodnem okolju, zagotovljeno s 100% zavarovanjem tveganja neplačila dolžnikov in neprestanim monitoringom.

Povsem brezpapirno poslovanje

Z digitalizacijo faktorinških storitev lahko podjetja urejajo odkup terjatev kadarkoli in kjerkoli, v pisarni ali od doma. Odstopniki in dolžniki so o vseh potrebnih aktivnostih hitro in preprosto obveščeni po elektronski pošti, imajo možnost poljubnega določanja dneva financiranja in tudi prejemnikov obveščanja.

S tem, ko podjetja preprosto naložijo celotno dokumentacijo za odkup terjatev v spletno aplikacijo E-faktoring, odpravijo stroške tiskanja in pošiljanja dokumentacije v fizični obliki, kar prinaša otipljive finančne prihranke.

Brezskrbno poslovanje v mednarodnem okolju

Izvoznim podjetjem faktoring zagotavlja brezskrb­no poslovanje v mednarodnem okolju, saj omogoča stoodstotno zavarovanje tveganja neplačila dolžni­kov ter ponuja njihov neprestani monitoring.

Gorenjska banka omogoča odkup terjatev dolžnikov iz vseh evropskih držav in tudi širše, s čimer podpira razvojne načrte podjetij in njihove izvozne ambicije.

E faktoring Gorenjska banka

Gorenjska banka je vodilni ponudnik faktorinških storitev na slovenskem trgu

V zadnjem obdobju se je delež podjetij, ki se odločijo za odkup terjatev prek digitalne platforme E-faktoring, povzpel na 85 odstotkov.

Z digitalizacijo faktoringa v Gorenjski banki strankam omogočamo celovito avtomatizacijo procesov, hitrejšo obravnavo in brezpapirno poslovanje, kar je za podjetja, za katera sta hitrost in učinkovitost poslovanja na prvem mestu, izrednega pomena.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica