Link Izračun kreditaIzračun depozita Hitri kontakt Lokacije Klepet

Digitalna platforma E-faktoring še zmogljivejša

Gorenjska banka je vodilni ponudnik faktoringa na slovenskem trgu. Ključna prednost, ki jo ponujamo svojim komitentom, je digitalna platforma E-faktoring, ki z avtomatiziranimi postopki podjetjem omogoča transparentno in varno urejanje odkupa terjatev 24 ur dnevno, vse dni v letu ter s tem olajša dnevno načrtovanje denarnih tokov, uporabno pri načrtovanju finančnih obveznosti in spoštovanju plačilne discipline.

Delež podjetij, ki se odločijo za odkup terjatev prek digitalne platforme E-faktoring, se je povzpel na 85 odstotkov. Glavni razlog za uporabo digitalne platforme je izjemna optimizacija postopka, saj se ta skrajša za več kot 50 odstotkov, kar pomeni, da stranke lahko posle, za katere se sicer potrebuje 5 dni, izvedejo v 3 minutah.

 

S septembrom izboljšana uporabniška izkušnja

Septembra 2024 smo dodatno izboljšali uporabniško izkušnjo platforme. Poleg procesa odkupa terjatev, ki se izvaja danes 24/7, komitentom sedaj omogočamo tudi vpogled v celotno poslovanje na področju faktoringa 24/7:

  • izpis odprtih terjatev po kupcih,
  • izpis zapadlih terjatev po kupcih,
  • pregled preteklih prilivov po kupcih,
  • vpogled v prejete fakture za stroške financiranja,
  • pregled komercialnih pogojev,
  • pregled prodanih terjatev v preteklosti,
  • pregled vračil zadržanih sredstev.

Dodatno vam platforma E-faktoring sedaj omogoča kolektivno podpisovanje, pošiljanje zahtevkov za povišanje in podaljšanje limitov in zahtevkov za odobritev limitov do novih kupcev, kjerkoli in kadarkoli. Nadalje lahko preko portala zahtevate pošiljanje opomina dolžniku. Prav tako pa lahko za različna časovna obdobja, od dnevnih, do tedenskih, mesečnih ali kvartalnih, prejmete poročila o medsebojnem poslovanju.

Hkrati platforma E-faktoring od septembra 2024 dalje ob vseh ostalih oblikah faktoringa omogoča tudi Dobaviteljski faktoring, s čimer smo poenostavili in pohitrili to obliko trgovanja.

 

Hitrost in učinkovitost na prvem mestu

Skladno s strateško usmeritvijo banke in z zavezo banke, da svojim komitentom zagotavlja sodobne, digitalizirane in varne storitve, Gorenjska banka platformo E-faktoring stalno razvija. Z digitalizacijo faktoringa v Gorenjski banki strankam omogočamo avtomatizacijo procesov, hitrejšo obravnavo in brezpapirno poslovanje, kar je za podjetja, za katera sta hitrost in učinkovitost poslovanja na prvem mestu, izrednega pomena. Storitev je hkrati komitentom na voljo kjerkoli in kadarkoli.

 

Več o platformi E-faktoring

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica