Novica

Naprodaj 8 stanovanj v znani Vili-A Tržič

Naprodaj 8 stanovanj v znani Vili-A Tržič

Pred kratkim smo zaključili z obnovo večstanovanjskega objekta v Bistrici pri Tržiču, imenovanega Vila-A. Osem od sicer devetih stanovanj v Vili-A je naprodaj, rok za oddajo nezavezujočih ponudb pa je že čez dober mesec, 1. avgusta.

 

Domačini tržiško Vilo-A dobro poznajo. Gre za sodoben večstanovanjski objekt, ki stoji v idilični zeleni okolici ob glavni cesti Tržič - Podljubelj, je manj kot kilometer oddaljen od starega mestnega jedra in ima na dosegu vso mestno infrastrukturo. Ne gre zanemariti, da je lokacija od Ljubljane oddaljena le 45 kilometrov, pa je kljub temu raj za pohodnike, gorske kolesarje, turne smučarje, ribiče, lovce in ostale ljubitelje pristne narave. 

 

                  

 

V Vili-A, ki je obdana z 18 parkirišči, je sicer 9 stanovanj, ta trenutek jih je naprodaj še 8. Prodaja poteka prek javnega zbiranja nezavezujočih ponudb, ki jih je potrebno oddati najkasnje do 1. avgusta 2017.

 

Objekt oziroma stanovanja si je ob pred tem seveda mogoče ogledati, in sicer vsak četrtek med 12. do 18. uro, za kar je potrebna predhodna najajva na e-naslov info@imobilia-gbk.si ali na telefonsko številko 04 208 41 86. Potencialnim kupcem bo vsa potrebna dokumentacija na voljo ob ogledu nepremičnine, bistvene informacije o objektu in poteku prodaje pa so dostopne tudi v vseh poslovalnicah Gorenjske banke in na tej spletni povezavi

 

         

 

Izpostaviti velja, da je potencialnim kupcem stanovanja v Vili-A na voljo tudi poseben stanovanjski kredit po ekskluzivnih pogojih, ki so opazno ugodnejši od standarne kreditne ponudbe. Glede na to, da je rok za oddajo ponudbe že čez dober mesec dni, svetujemo, da se o možnosti za najem kredita pozanimate pravočasno. To lahko storite tudi ob ogledu nepremičnine, kjer vam bo poleg nepremičninskega strokovnjaka na voljo tudi naš kreditni svetovalec. 

 

Vabljeni na ogled, ki bo vsak četrtek med 12. in 18. uro. 

 

prijava na ogled

 


 

Prejšnja novica  
01.06.2017

Pet pravil za brezskrben dopust

Finančna urejenost je predpogoj za brezskrben in varen dopust. Pri tem ni pomembno, ali gre za skrbno načrtovano potovanje ali pa za spontano iskanje novih krajev in doživetij.

več
Naslednja novica  
26.07.2017

31. skupščina Gorenjske banke d.d., Kranj

Uprava Gorenjske banke d.d., Kranj na podlagi 14. člena Statuta Gorenjske banke d.d., Kranj sklicuje 31. skupščino Gorenjske banke d.d., Kranj, ki bo dne 30. 8. 2017 ob 12. uri v sejni sobi št. 15 Mestne občine Kranj.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

Z vnosom e-naslova ali telefonske številke se strinjate, da vam pošljemo odgovor ali vas pokličemo in vas obveščamo o novostih.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 101

Odprite račun
pri Gorenjski banki
še danes

Pot do osebnega bančnega računa je enostavnejša kot se zdi na prvi pogled. Povsem nov bančni račun pri nas lahko naročite kar prek spleta.

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.